[2s.mk-friends] wordpress и page како главна стр.

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Nov 4 02:38:13 UTC 2009


2009/11/3 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
> Ако во wordpress наместам во settings/reading да имам статичка страница за
> Front page, можам ли истовремено да имам некој sidebar?

Знам ја како го иам праено. HTML страница пред вордпресот и таму нека
ти покажува блогот, у Options се мести негде. Е сеа не знам шо
подразбираш под статичка, али HTML ќе е прилично статичка. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list