[2s.mk-friends] Сподели знаење: Сподели знаење 28.11.2009

СподелиЗнаење info at slobodensoftver.org.mk
Sat Nov 28 12:09:30 UTC 2009


СподелиЗнаење

///////////////////////////////////////////
Сподели знаење 28.11.2009

Posted: 27 Nov 2009 10:27 AM PST
http://feedproxy.google.com/~r/spodeliznaenje/~3/vPfMNeWOxcc/28112009.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email

И оваа сабота како и претходните ќе се споделува знаење во терминот  од  
12:30 па додека има интерес. Во овој период секој што е заинтересиран за  
разменување на знаења и искуства поврзани со линукс, интернет технологии,  
гаџети, ... слободно може да присуствува. Исто така сите оние кои имаат  
проблеми или прашања можат слободно да ги донесат и ќе се обидеме заедно да  
ги решиме.

Агендата на ова сподели знаење е РАЗНО. Се тоа што не сме поминале досега  
на претходните сесии е опција.

Локацијата е веќе позната.

--
You are subscribed to email updates from "СподелиЗнаење."
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now:  
http://feedburner.google.com/fb/a/mailunsubscribe?k=jpSAp5JqQ_TR71T6Zj6pXsTJMg4

Email delivery powered by Google.
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20091128/20c7c3c0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list