[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Oct 20 18:01:20 UTC 2009


 
> http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09

значи ако некој знае во 5-6 реченици што е ново во новото 
убунту нека пише. претпоставувам веќе се е познато. на 9 
дена до искачање сигурно нема да додаваат нови моќни 
фичри.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list