[2s.mk-friends] билтен newsletter ( пак )

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 22 19:34:35 UTC 2009


2009/10/22 Новица Наков <novica at bagra.org>:
> а како да го објавиме на сајт овој билтен: со или без фотки?
> како да се дистрибуира?

Па веќе ги имаме сликите, ја мислам дека со слики многу боље изглеа.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo at linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list