[2s.mk-friends] Хаклаб , дел 3

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Sep 24 20:34:19 UTC 2009


Некој знае, некој не ... но се собра критична бројка луѓе за да се продолжи со 
проектот Хаклаб. Хаклабот ќе биде на ул. Железничка после Љуц накај подвожњак 
т.е. тука http://0.mk/hacklab_map .. ул. Железничка е позади Рамстор, на 
истата е и Мала Станица на пр. па продолжува накај Љуц, па Хаклабот.


Е сега, остануваат уште многу работи да се направат за да профункционира 
местото. Еве го списокот, па кој може да помогне на било кој начин нека 
повели:
http://wiki.lugola.net/Хаклаб/TODO
-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

A: Because it reverses the logical flow of conversation.
Q: Why is top posting frowned upon?


More information about the Ossm-members mailing list