[2s.mk-friends] Biblioteka

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Apr 14 07:33:27 UTC 2010


2010/4/14 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Zdravo,
>>
>> http://github.com/vladan/HackLabKika
>
> Vladan,
>
> следниот пат
>
>  echo '*.pyc' >> .gitignore
>
> пред да ги додадеш сите .pyc фајлови во git :)

нема причина .pyc датотеките да се чуваат на git
тие се компајлирани датотеки, ги има нив како изворен код.

Извршни или компајлирани датотеки не чуваат во системи на
верзионирање на изворен код ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе
П.С. ГОЛЕМО БРАВО за луѓето кои се вклучени во развојот на апликациите


More information about the Ossm-members mailing list