[2s.mk-friends] пиво / крај на лето 2010 господово

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Aug 31 10:24:07 UTC 2010


2010/8/30 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> еј а ако се вратив(ме)те сите од одмори, предлагам четврток (2 (втори)
> септември), 20.00ч. _некаде_ на пиво да се видиме онака заедница-шки?
> искуства и да си раскажиме како го поминавме летото... плус хаклаб
> дискусија?
>
> предлог локација: далметфу / пелистер, да јадиме пршуто (the best) и пиво.

Во сабота нели ќе го отвараме Хаклабот.

значи:
подобра локација: Хаклаб.sk.
Време: Сабота, 4 септември од 13:00 додека има сила.
Јадење: Ќе купиме.
Пиво: Ќе купиме.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list