[2s.mk-friends] blog.mk, spodeli, ping.fm

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 9 15:31:42 UTC 2010


ако направиме блог на новово blog.mk за сподели, може ли со ping.fm (или нешто 
друго), на двата блога да се објавува содржината истовремено?!
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list