[2s.mk-friends] NSND Сплит 20-22 август

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Jul 1 15:45:55 UTC 2010


> > Јас лично скоро сигурно ќе одам (99.9%) но некоја посебна организација за
> > одење, сега-за-сега, нема!
> 
> ако изменаџирам јас би долетал директно во сплит.
> 
> се знае кога е тој пред-настанот?

18-19 август

-- 
дамјан ((( http://damjan.softver.org.mk/ )))

Scarlett Johansson: You always see the glass half-empty.
Woody Allen: No. I see the glass half-full... but of poison.


More information about the Ossm-members mailing list