[2s.mk-friends] NSND Сплит 20-22 август

Milosh Stolic misoss at gmail.com
Thu Jul 1 17:50:12 UTC 2010


On 07/01/2010 07:07 PM, Arangel Angov wrote:
> 2010/7/1 Дамјан Георгиевски<penguinista at mail.net.mk>:
>>
>> 18-19 август
>
> Значи цела недела се фаќа од 15ти до 21ри скоро. Дали знае некој дали
> има некои ефтини авионски карти до Сплит (гледам дека има аеродром)?

Easyjet летаат до/од Сплит, барај преку нив, само не се надевај за од 
Скопје :)

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list