[2s.mk-friends] ричард сталман во скопје

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Jun 2 15:41:06 UTC 2010веројатно од сето она пишување за постери минатата недела на сите им стана 
јасно но да повторимеСлободен софтвер Македонија ве поканува на предавањето на Ричард Сталман на 
темата „Copyright vs Community in the age of computer networks“. Предавањето 
ќе се одржи на 3 јуни (четврток), во 18:00 часот, во салата „Милениум 2“ на 
Holiday Inn Скопје. Влезот е слободен.

Повеќе информации за темата и настанот ќе најдете на страната 
http://slobodensoftver.org.mk/rms/

бтњ, ова се сложи како дел од еден друг проект за кој повеќе може да прочитате 
и да се приклучите тука:
http://npss.slobodensoftver.org.mk/

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list