[2s.mk-friends] Повик за заштита на приватноста на граѓаните во Република Македонија

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Jun 21 09:46:44 UTC 2010


> А чекај, ко демек сигурни сме дека го поддржуваме ова?


За организацијата не знам, но јас лично го поддржувам ова.
Се согласувам со Дамјан дека организацијата не би требало
да се меша пошто не е во нејзин домен.
Инаку, индивидуално сметам дека треба доста да се активираме околу оваа тема,
па и Сталман да напише едно отворено писмо до владата на Република Македонија
(каде што би се разјасниле сите негативни страни на овој закон) или слично.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list