[2s.mk-friends] Python Users Group во хаклаб КИКА

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Sat Mar 6 11:11:32 UTC 2010


2010/3/5 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>

> Од следната недела во хаклаб КИКА, секој втор четврток од 19:00-21:00 ќе
> има
> собирање за Python.
>

Супер, конечно редовен термин за Python, доаѓам и јас да поднаучам и за
другите слабости на Python во споредба со Ruby. :)

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100306/6a5ec75f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list