[2s.mk-friends] нснд штип 20-21 март 2010

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Tue Mar 16 20:59:45 UTC 2010


Океј, нови информации за смештајот.

Се јавив во КИМ мотелчето (Фала до Владо за контактот) и ми кажаа дека
за 9 души за спиење саботата цена 600 денари.

Имал некоја гостинка што требало да си оди во петок па сабота ќе е
слободно. Максимум 10 лежаи имал.

Друго, некои соби биле со споен кревет, значи еден кревет за 2јца.


Доколку ова по-одговара од другата понуда што ја имам од Ваго (900
денари со доручек) кажете ми АСАП да знам да закажам во најскоро време.
(По можност утре - Среда).


More information about the Ossm-members mailing list