[2s.mk-friends] Предлог - СЗ Сабота

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Fri May 7 17:11:27 UTC 2010


Ќе дојдите да гледате како ќе ги досираме противничките тимови :)

Јас сеуште немам информација за тоа колку време ќе се одвива робомак и
како ќе сум со превоз назад накај св.н но ќе се потрудам да презентирам
за Радио аматерство и комуникации преку радио станици како и за
дигитални комуникации преку радио бранови.

On Fri, 2010-05-07 at 18:34 +0200, Vlado Peshov wrote:
> 2010/5/7 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>
>         malku off topic : od kolku e robomak i dali se plakja za vlez?
> 
> Како што знам натпреварот е во Сабота, сала Борис Трајковски од 11 до
> 13 часот, влез слободен.
> 
> Поздрав
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-membersMore information about the Ossm-members mailing list