[2s.mk-friends] НСНД Белград

Новица Наков novica at bagra.org
Tue May 11 14:39:03 UTC 2010


 
> Кој сака да доаѓа и има кола со која може да оди до Белград, пишете одма,
> нема многу време за договарање.


јас

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list