[2s.mk-friends] FYI: Лидерска конференција за ИКТ во образованието 2010

Новица Наков novica at bagra.org
Mon May 31 18:03:27 UTC 2010


Агендата: 
http://ictineducationleadersconference2010.com/index.php?id=7&L=2


организирано од министерство за информатика

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list