[2s.mk-friends] нпсс на кафе

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Oct 16 20:38:15 UTC 2010


утре недела ко недела 

ако некој од нашава заедница е заинтересиран да ја протресеме политикава за 
слободен софтвер ќе бидам во џовани во лептокарија од 12:30 ч. со лаптоп и 
хартија.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list