[2s.mk-friends] нпсс на кафе

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sun Oct 17 16:22:31 UTC 2010


> утре недела ко недела
>
> ако некој од нашава заедница е заинтересиран да ја протресеме политикава за
> слободен софтвер ќе бидам во џовани во лептокарија од 12:30 ч. со лаптоп и
> хартија.


еј ама договарање во 15 до 12 и тоа по мејл
малце да касни мејлот ... ко што каснеше и пуф-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list