[2s.mk-friends] филм во чаршија

Arheoblog info at arheo.com.mk
Thu Oct 21 11:30:08 UTC 2010


Добар ден на сите,
јас вака од Белград тешко ве следам за што се работи, за кој филм се работи? Дали е во рамките на она што порано беше киното во Точка, па после Кика итн. , кога ќе се случува? Некое попрецизно инфо? Ме интересира случувањето бидејќи е поврзано со Старата чаршја, која се повеќе заживува. А како некој кој работи со културно наследство ме интересираат и активностите кои се случуваат таму.
Поздрав
Василка

---------------------------

Dimitrovska VasilkaIndependent archaeologist and professional tourist guideMy web pageshttp://arheo.com.mk

http://twitter.com/Arheobloghttp://arheo.blog.mk

http://travel.arheo.com.mk

http://skopje.arheo.com.mk

http://creative.arheo.com.mk

http://arheoblog.blogspot.comgsm: + 389 75 566 780; + 389 77 524 987

--- On Thu, 10/21/10, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:

From: Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
Subject: Re: [2s.mk-friends] филм во чаршија
To: "2с.мк" <ossm-members at lists.softver.org.mk>
Date: Thursday, October 21, 2010, 2:29 AM

2010/10/21 Vasko Torkov <vasko.torkov at gmail.com>:
> Кој филм?
Па јас викам The YES Men fix the World, али ако има и други предлози
може да ги чуеме...

-- 
Igor
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101021/5c49449d/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list