[2s.mk-friends] филм во чаршија

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 22 15:14:39 UTC 2010


> можеме да пушиме од ентони брукер тој еден серијал за медиуми
>
> http://www.youtube.com/watch?v=YtGSXMuWMR4
> http://www.youtube.com/watch?v=bXOPIbb8ZjA
>
> а има и за вести: http://www.youtube.com/watch?v=2aEk864YrKw

Овде има уште нереализирани предлози:
http://wiki.lugola.net/Предлог_програма_за_СподелиКино

плус пред некое време на irc пуштив некои линкови со слободни филмови 
кои треба да се преслистаат:

http://irclogger.softver.org.mk/lugola/2010/09/27/#18:51:00


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list