[2s.mk-friends] maici hacklab 2010

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sun Oct 24 10:15:24 UTC 2010


Кој сака маици* нека го пополни формуларов.

http://0.mk/maica_hacklab

Ако сакате различен дизајн/тип/боја/големина/количина пополнете го
формуларот повеќе пати.

Пријавување е до четврток (28.10).

Пари собирање е оваа сабота(23.10) на Сподели знаење во Хаклаб,
понеделник(25.10) на Убунту прва помош и следниот четврток(28.10) на
Програмирање во Хаклаб.

Набавна/продажна цена на маиците е:
обична 190/200 денари.
обична струкирана 190/200 денари.
интерлог 320/350 денари.
интерлог струкирана 320/350 денари.
поло 320/350 денари.
поло струкирана 320/350 денари.

Вишакот пари е заокружување/непредвидени трошоци за транспорт и сл.
Ако нема плус трошоци вишакот ќе оди за хаклабот. Нормално ова се
минимум пари, кој сака да даде повеќе пари нека даде.

Типот на маиците го има на http://www.evroprint.eu.mk/

Друг дизајн за маици е добредојден, ама векторски во .svf/.ai/.cdr
готов производ не описно! (Ориг .аи се тука**)

Гритингс на Владан за помошта!

*
- http://dl.dropbox.com/u/13597364/crno_pom.jpg
- http://dl.dropbox.com/u/13597364/bordo_belo.jpg
- http://dl.dropbox.com/u/13597364/belo_crno.jpg
- http://dl.dropbox.com/u/13597364/crno_belo.jpg
- http://ubuntuone.com/p/LbW/
- http://ubuntuone.com/p/LbX/
- http://dl.dropbox.com/u/9278499/maica_poweroff_logo_pozadi.png

**
- http://dl.dropbox.com/u/13597364/maicki.tar.gz

п.с
Го пратив мејлов на spodeli-prostor мејлинг листата пред неколку дена,
за оваа мејлинг листа сум ја утнал адресата.

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list