[2s.mk-friends] maici hacklab 2010

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Oct 28 08:51:55 UTC 2010


> Кој сака маици* нека го пополни формуларов.
>
> http://0.mk/maica_hacklab

Ако некој не се пријавил а сака, нека се пријави.

И пари да донесе:
- вечер од 19-21 часот во Хаклаб.
- во сабота од 12 до 18часот во Хаклаб.

Фала.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list