[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Mon Apr 11 16:25:01 UTC 2011


On понеделник 11. април 2011 15:16:05 Aleks wrote:
> > Се пријавувам трет :)
> > Ми треба смештај, а обезбедувам превоз за тројца.
> > 
> > Поздрав Божидар
> 
> Боби, јас, Владан и Златко со колата на Боби, одговара ?

Одговара.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list