[2s.mk-friends] NSND Beograd 16-17. april/travanj/4

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Mon Apr 11 17:22:45 UTC 2011


>> Што и како правиме за превоз ?
> 
> Значи 5 луѓе сме (јас, дамјан, алекс, мите, гемиџи)?

епа договорено. ние 5 идеме со твојата кола!


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list