[2s.mk-friends] NSND Beograd 16-17. april/travanj/4

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Apr 11 19:18:44 UTC 2011


2011/4/11 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> Значи 5 луѓе сме (јас, дамјан, алекс, мите, гемиџи)?
>
> + јас и марија

Во петок би пошле после работа (најкасно 18h) би се враќале во недела
вечер (исто најкасно 18h).

Трошок за една кола:

860km (Скопје-Белград-Скопје = 7 литри/100км) = 4900 денари бензин
Патарина (Скопје-Белград-Скопје 20евра)  = 1200денари
Зелен картон =  2000денари (јас ќе си купам за три месеци 3700 што е)
====
8100 денари + паркинг во Белград.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list