[2s.mk-friends] КИКА Android live wallpaper

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Apr 12 13:06:46 UTC 2011


2011/4/12 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> Календар или нешто шо ќе биди од информативен карактер за корисникот?
> Наместо апликација..

Мислам дека еднаш веќе зборевме за календар. Да, не би било лошо мини
календар апликација што ќе те известува секој пут за настаните во
КИКА. Плус може да има уше некое копче плус до битни линкови.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list