[2s.mk-friends] Донација

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Apr 29 11:30:53 UTC 2011


2011/4/29 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
> 2011/4/29 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
>
> Чомбе FTW. :)
>
> Јас ќе однесам шо имам за донирање таму (меѓу работите е и фотељата на
> Сталман), па после ќе селектираме, ќе фрламе, ќе дајме за чеиз негде и
> така..

Немој да ме сфатиш погрешно, ја ценам и поддржувам твојата донација и
многу сум ти благодарен, муабетот ми беше да кажам дека
пренатрупаноста што ја збори Глиша, е заради тоа што многу работи ги
имаме фрлено/ставено кај што сме стигнале.
Лично мислам дека фрижидер ни е потребен.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list