[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Milos Stolic misoss at gmail.com
Wed Feb 2 17:22:59 UTC 2011


Воз е лоша варијанта, станицата е далеку. Има таксија кај стара
автобуска - 100 ден. од човек е до Куманово, сигурно би можеле и да се
договорите за помалку/чекање и сл.
--
Милош2011/2/2 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Здраво,
>
> 2011/2/2 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:
>> 2011/2/2 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>>> 2011/2/2 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>>> 2011/1/29 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
>>>>
> Од Скопје би оделе со коли така да пријавете се кој планира да оди и
>>>> пишете дали имате кола или не за да можеме да испланираме.
>
> Па и не мора со кола да одиме, да не се замараме кој ќе пие, а кој ќе вози....
> Може една групна карта (едно време имаше 50% попуст на неа) за воз и
> пакет скопско :)
>
> Распоредот е:
> Скопје - Куманово
> 06:25 - 7:13
> 09:05 - 09:36
>
> Куманово - Скопје
> 17:29 - 18:12
> 20:24 - 21:10
>
> Целосниот распоред го имате на
> http://www.mz.com.mk/uploads/izvod%20od%20vozen%20red%202011.pdf
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list