[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 21 15:01:52 UTC 2011а овие ИТЕА што мрчат уствари се авторите на daily.mk?

нели?

ahhhhhhhhhh the irony.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија


More information about the Ossm-members mailing list