[2s.mk-friends] Досие ЗлатнаКнига :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 21 15:07:47 UTC 2011


>> ahhhhhhhhhh the irony.

Ок нема везе у секој случај мислам дека најпаметно е да се смири
топката, мој совет е да им пишеш или да се видиш со златна книга и да
им ја објасниш твојата страна од приказната (ако сакаш). Нема поента
ова да се разгорува понатаму.

Некој не ги разбира придобивките од слободниот софтвер, некој сака да
се прави дека не ги разбира, можеби затоа што потпишал договор за
изработка на истата таа апликација (само proprietary) за одредена сума
на пари, па кој би сакал да му се мешаш у бизнис и да поминеш
неказнето? :) Telling it like it is.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list