[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Thu Feb 24 19:57:36 UTC 2011


On четврток 24. февруари 2011 17:13:48 Aleks wrote:
> Треба да се договориме :
> 
> - Кој оди (конечно)
Јас одам, со кола и сабота и недела.

> - Кој со кого ќе оди со кола
Имам место за 4

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list