[2s.mk-friends] НСНД Куманово 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 25 13:55:00 UTC 2011


2011/2/25 Marko Doda <marko at lugola.net>:
> Јас ќе одам 100%, па треба со некој со кола да идам.

Еве со Бидик и Алекс координирај се.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list