[2s.mk-friends] активности на 2с.мк

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Jan 3 11:39:12 UTC 2011


Почитувани,

Во име на 2с.мк повикувам до 15.01.2011 заинтересирани активисти и
членови на заедницата да достават идеи и предлози за:

1. нови активности на 2с.мк;
2. нови активности кои тие, заедно со заинтересиран тим, би превземале
одговорност да ги организираат и спроведуваат;
3. постоечки активности на 2с.мк каде би сакале да се вклучат во
планирање, координација и организација.

Идеите праќајте ги на info at slobodensoftver.org.mk со
misa at slobodensoftver.org.mk во Cc:

благодарам

-- 
Misha Popovikj


More information about the Ossm-members mailing list