[2s.mk-friends] Земена книга од библиотека

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Sun Jan 16 13:54:39 UTC 2011


Вчера ја земав Linux System Administrator's survival guide од Tim 
Parker, ќе биде во мене до НСНД Куманово, најверојатно 19-20 Февруари ќе 
е настанот.More information about the Ossm-members mailing list