[2s.mk-friends] NSND Сплит 19-21 август

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jul 7 14:39:29 UTC 2011


> Ок тоа значи, дека ја Дамјан и Новица можеме да тргнеме негде на 13ти и
> назад на 21ви вечерта.

Јас може да дојдам со вас, ќе ви потврдам до следнава недела 100%, ако
некој се пријави дека сигурно ќе оди со нив во меѓувреме ок, ако не до
следниот вторник-среда ќе кажам дефинитивно.

> Jas najdov interesna varijanta okolu ova. Odmor na Makarska, 17ti-27ti (10 nokjevanja, 16ti popladne se trga od Skopje).
Далибор, имаш линк за Макарска? Ако не плус инфо некое ...

Поздрав


-- 
Владан


More information about the Ossm-members mailing list