[2s.mk-friends] Палистерски очи

Божидар Проевски bobibobi at lavabit.com
Sat Jun 4 17:47:52 UTC 2011


On сабота 4. јуни 2011 17:21:57 Arangel Angov wrote:
> Ако има заинтересирани луѓе пријавете се тука, би можеле да одиме
> последниот или претпоследниот викенд од јуни со воз (

18-19-20 јун (мислиш 17-18-19 јуни?)
+1
24-25-26 јун
-1

Поздрав БожидарMore information about the Ossm-members mailing list