[2s.mk-friends] Редовен состанок на 06.05.2011

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Jun 4 19:56:43 UTC 2011


да се објаснам:

имам работа како набљудувач на изборите преку проектот mojotizbor.mk

не дека ова е битно како оправдание -- само да си знаете и ќе ми се брои како -1

поз-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list