[2s.mk-friends] Хаклаб Дежурство

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Jun 21 09:34:56 UTC 2011


On Tue, Jun 21, 2011 at 11:25 AM, Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com> wrote:
> Бидејќи ми испадна нешто во последен момент, во Сабота (25.06.2011) нема да
> бидам во можност да дојдам во КИКА.
> Поради тоа што сум дежурен во тој период, треба да најдам замена. Ве молам,
> доколку некој е во можност да ме замени, нека пише.

Здраво,

И онака тој ден електромагнетната радијација од остатоците од
сателитите во орбитата на земјата ќе има ефект врз електронската
опрема и ништо нема да може да работи, па ете, не мора да се отвара.

Само дај го клучот на некој те молам.

Фала.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list