[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Mar 4 10:52:32 UTC 2011


2с.мк ќе одржи состанок во недела во 13ч во хаклаб КИКА.

Состанокот е со агенда „Разно“ но ќе се расправа на тема:

КИКА (и проблемот со струјата)
НСНД во Штип

Состанокот е за членовите на 2с.мк но доколку има некој заинтересиран
од оваа листа, може да присуствува.

-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list