[2s.mk-friends] состанок на 2с.мк во недела

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 4 13:23:15 UTC 2011


2011/3/4 Sasho Andrijeski <andrijeski at gmail.com>:
> Бидејќи нема струја, подобро е порано да биде.. Иако мене ми одговара секако
> :) (и со свеќи)

Не топ-постирај for the love of baby pandas :)

Може накај 2-3 тогаш, нема поента у 1 саат е мн рано (бар за мене).
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list