[2s.mk-friends] КИКА простор

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Mar 8 03:10:40 UTC 2011


> За тие што не се во тек: Имавме проблеми со струјата во просторијата
> што ја користиме досега и затоа КИКА моментално е on hold.

Од друга страна започнуваме и обид да се анимираат и други 
заинтересирани организации кои би сакале да видат еден јавен и современ 
културен центар.

Новица повикува на brainstorm: http://novica.softver.org.mk/node/586
Па може да го раширите муабетот кај што знаете дека би имало интерес.-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list