[2s.mk-friends] КИКА простор

Davor davorcev at yahoo.com
Wed Mar 9 16:41:05 UTC 2011


>Potrebni raboti:>Hilta, skala, strafovi, tipli, set strafcigeri, klesti, fazomer ...
Јас имам еднас скала дома на која моментално работи татко ми, ама мислам дека нема да има проблем да ни ја позајми, ако ми кажете пред време кој ден ви треба, висока е околу 1,50 метри, потоа можам да донесам и штрафцигер, клешти и фазомер исто така ако ми кажете пред време за да ги резервирам :).
Поздрав 


      
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110309/dab90227/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list