[2s.mk-friends] [Job Ad] Ј2ЕЕ програмери за Прага

Aleksandar Tasev aleksandar.tasev at gmail.com
Thu Mar 17 12:17:22 UTC 2011


Здраво,

Иако пишав за потреба од кадар пред скоро време, ни се отвори ново
побарување и би сакал да ги информирам потенцијално заинтересираните.


Потребни се повеќе J2EE програмери со работно искуство, за работа
on-site во Прага, Чешка. 

Иницијалниот договор е за 12 месеци, со можност за продолжување.

Платата е висока, а сместувањето во Прага е покриено.

Работата е итна, така што заинтересираните треба поскоро да пратат CV на
англиски на info at akota.com.mk. Доколку биографијата одговара набрзо ќе
направиме разговор.

Поздрав,
Александар
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20110317/54707d02/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list