[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Mar 30 09:40:18 UTC 2011


Update : ќе се спие во хостелот/мотелот Ваго. Цената е 900 денари за 
преноќување + доручек.

Plox пријавете се на листава кој ќе оди сигурно за да имам некоја 
проценка на тоа колку луѓе ќе одат за да закажам во Ваго.

Пои.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list