[2s.mk-friends] НСНД Штип 2011

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Mar 30 10:55:03 UTC 2011


> Update : ќе се спие во хостелот/мотелот Ваго. Цената е 900 денари за
> преноќување + доручек.
> 
> Plox пријавете се на листава кој ќе оди сигурно за да имам некоја
> проценка на тоа колку луѓе ќе одат за да закажам во Ваго.

/me доаѓа, спие во Ваго, има и кола


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list