[2s.mk-friends] Донација

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon May 9 07:05:20 UTC 2011


2011/4/29 Aleksandar D. Balalovski <abalalovski at gmail.com>:

> disclaimer: фрижидерот е валкан и ќе го исчистам другпат. Јас знам
> како, не се чисти со конвенционални средства.

Гемиџи, http://bugs.spodeli.org/issues/88

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list