[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon May 9 09:23:00 UTC 2011


http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Охрид/TODO

Сите што имаат кола или бараат превоз до Охрид, додајте го вашето име
во табелата. Идејата е да одиме со повеќе коли од Скопје и да поделиме
трошоци. Исто така треба да знаеме колку слободни места има во секоја
кола пошто ќе имаме луѓе што ќе дојдат од други земји до Скопје па ќе
треба некако да ги пренесеме до Охрид и нив.

Пријавете се побрзо за да може да се организираме убаво.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list