[2s.mk-friends] НСНД/ННДС Охрид 2011

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 18 15:19:33 UTC 2011


2011/5/13 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> Сабота 12:00
> местото е :
> http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=209759304044127376542.00049eacba646a9cad2c2&ll=41.113503,20.813727&spn=0.012416,0.016716&z=16


Има помалку од две недели до настанот.

Ве молам пријавете се тука ако имате кола и пишете колку места имате слободни:
http://wiki.spodeli.org/NSND/2011/Охрид/TODO

Во петок попладне во Скопје стигнуваат 6 луѓе од Косово на кои што им
треба превоз од Скопје до Охрид, повеќе ќе им се исплати нормално да
ги дадат парите за кола него ли за бус. Пријавете се денес, најдоцна
утре да знам што да им кажам да можат да си планираат.

Исто така ќе доаѓаат и луѓе од Србија и Хрватска, а немаме транспорт
ни за доста луѓе од Скопје, ако оди некој дали е тоа четврток, петок
или сабота нека се пише на викито да знаеме на што сме.

Автобуси од Скопје за Охрид има на секој саат, а повратна карта била
650-700 денари.

Обезбедивме интернет за местото каде што ќе бидеме сместени и каде што
најверојатно ќе се одвива техничкиот дел од настанот.

Тоа е тоа за сега.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list