[2s.mk-friends] КИКА: просторија

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Fri Nov 4 21:03:36 UTC 2011


https://picasaweb.google.com/116096002937726827238/DropBox

Еве ги сликите, како што може да видите само една е од купатилото.

Станот е прилично голем, има 3 соби со тераса на секоја соба, вкупно е
околу 60тина квадрати. Се наоѓа
овде.<https://maps.google.com/maps/ms?ll=41.996705,21.418072&spn=0.004649,0.010568&t=h&z=17&vpsrc=6&iwloc=0004b0eef2078eaa6deaf&msa=0&msid=203460782203185584944.0004b0eee770d4d4f1dfa>
Договорот може да се склучи првично на 6 месеци и после, ако се е во ред,
да се продолжи на колку сакаме. Цената е 220е ама може да ја спуштиме до
210 најверојатно, треба да плаќаме и данок од 8.8% + сметки би дошло до
околу 250 евра месечно. *Нема градско парно*, сметките за вода биле околу
400-500 денари месечно и струја ако плаќаме најмногу 1000 денари ќе ни
стигнат парите.
Договорот е да плаќаме ќирија однапред, со тоа што пред да го земеме
местото треба да дадеме една ќирија како гаранција, плус пола ќирија за
агенцијата. Ако е 220 - 220*2 + 110 = 550 евра вкупно.

поздрав
-- 
Владан
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20111104/0a4f4d89/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list